cv'si çöp falan değildir, gayet de danışmanlık yapabilecek kapasitededir. insanların o kadar senelerini ve emeklerini alan eğitim hayatlarını çöp diye silmek ne kadar da kolay yahu.
boğaziçi üniversitesi işletme bölümünden onur derecesiyle mezun olmuş ve yüksek lisansını da aynı üniversitede tamamlamış. ardından iyi bir üniversite olan syracusa university'de doktorasını tamamlamış ve aynı yerde dersler de vermiş ve center of policy research'de araştırmacı olarak çalışmış. türkiye'ye geldikten sonra da tübitak, tim, müsiad, iso, deik gibi kurumlarda ekonomi danışmanlığı yapmış, şimdi de istanbul medipol üniversitesi'nde ekonomi ve finans bölümünün kurucu başkanıymış.
kaynak: https://twitter.com/…bbet/status/884012853262520321
iktidara karşı hiçbir sevgim yok ama neden insanların emeklerini çöp diye bir kenara atıyorsunuz? sadece ekonomi doktorası bile başlı başına bir çile iken (özellikle bunu ekonomi alanında çok rekabetin olduğu abd'de başarmış) üstüne bir de birçok kurumda danışmanlık yaparak alan tecrübesi de kazanmış. yani akademik hayatta da iş hayatında da tecrübeleri var. ha eğer sizin için sorun (gizliden ya da açıktan, bilinçli ya da bilinçaltında) kapalı olmasıysa o zaman gidip bir terapiste görünün.
11.07.2017 · 30. sıra
h r
10.07.2017 00:05