Sık geçen başlıklar

israil ordusuna katılmak isteyen türk 1

ekşi'de gör
toplumuzdaki insani krizin göstergesidir.

kafada öyle bir şablon oturmuş ki, israil'in vahşetini savunmuyorsan hamas yanlısı oluyorsun. adam üçüncü bir ihtimal düşünemiyor.

ben bu insanların sadece aptal olduğunu, dünyayı algılamak konusunda başarısız olduğunu ve eğitim sistemindeki eksiklikler yüzünden olaylar arasında doğru ilişki kuramadıklarını zannediyordum. böyle bir insani krizi hiç tahmin edemedim.

akp'nin türk toplumunun etik yargılarını alaşağı ettiğini, toplumu dejenere ettiğini ve çürüttüğünü düşünüyorum. ama akp'ye ve siyasal islam'a duyulan nefret bile bunu açıklamakta yetersiz kalıyor. çünkü, hiç kimse, eğer psikopat falan değilse, gazze'de yaşananların en habis düşmanının başına bile gelmesini arzulamaz.

biz ciddi ciddi, ışid militanlarından tek farkı seküler olmak olan, klaus barbie'yle falan eşit derece psikopat insanlarla aynı toplumda yaşıyoruz. korkunç bir şey bu. "filistin ermeni soykırımını tanıdı" gerekçesiyle çoluğun çocuğun öldürüldüğü bombaardımanları olumlu buluyor bir de bu savaşın parçası olmak istiyor. cidden, bunların eline imkân geçerse afganistan'a döneriz.