Sık geçen başlıklar

galatasaray'ın şampiyon olmasının nedeni 2

ekşi'de gör
rakibin bileğine basan oyuncusuna, kuralda 2 maç ceza yazmasına rağmen 1 maç ceza veriyorsun ki galatasaray maçına yetişsin. ona rağmen yeniliyorsun.

sonra burda ergen taraftar gelip "biz hariç herkesi destekliyürler" edebiyatı yapıyor.

geç bunları anam babam geç, geç bunları bir kalem.

bonus
tabi lan “evet videosu” çekmeyen fatih terim’e siyasi operasyon çekilmedi de size çekildi. adam söyleyemiyor ama ima ediyor “sebebi bende kalsın en özel şampiyonluk” bak bu da siyasi operasyon fikret orman batman akp kongresinde

tabi lan geçen sene mhk başkanı yusuf namoğlu değildi sanki. hakeme dakikalarca söven adam ceza alınca vay ceza aldı oldu. utanmadan şu sözlükte “ehehehe orospu çocuğuna orospu çocuğu dedi ne var bunda” dediniz. quaresma’ya çıkmayan kırmızıları biriniz konuşmuyor? 2 tane yürekli savcı olsa adam yaralamaktan soruşturma açardı pozisyonlara. al mesela şu

tabi lan (bkz: http://www.mackolik.com/…aspx?id=1&season=2012/2013) avrupa’da yer almayan galatasaray başarılı oldu. çeyrek finale de zaten hep “bay” geçip geldik şampiyonluk da kura ile belirlendi.

ayrıca senin “süt kupası” maçından banane. galatasaray olarak olayın bir tarafı mıyız? hayır. kaldı ki 1 sene önce süt kupası olan bu kupa niye aniden kıymete bindi? daha sezon dün itibariyle bitti. en kötü ihtimalle 3 hafta sonra sezonu açacaksınız tekrar. yaş ortalaması huzur evi seviyesinde takımınız neredeyse aralıksız 2 sezon oynamış olacak. sen otur önce bunları düşün.