sen kimsin, sen adam mısın ? gibi cümleler artık standart oldu, bunlara takılmıyor kimse.
burada tehlikeli olan sözler, istanbul'u bunlar alırsa siz sanıyor musunuz ki chp yönetecek istanbul'u, kandil yönetecek kandil diye bağırdı.
ankara içinde aynı şeyi söyledi.
yarın bir gün bu sözlerden destek alan adamın biri, imamoğlu veya yavaşa suikast girişiminde bulunursa bunun hesabını kim verecek? ben size söyleyeyim. halk verecek.
zaten pamuk ipliğine bağlı ilişkiler , resmen bu ipliği kopartmak için uğraşıyor. böyle bir dil, devlet adamına yakışır mı, elinizi vicdanınıza koyun söyleyin.
devlet adamlığı, imamoğlu ve yavaşın terörist olduğunu bilse dahi bunu dile getirmesini engeller, perde arkasında çözer bu durumu. devlet adamlığı boş bir kelam değildir, halkın önüne bunlar terörist diye atamazsın kimseyi. kazanacağınız seçim olabilir ancak kaybedeceğiniz ülke olabilir. en ufak bir karışıklık belki de bu ülkeyi iç savaşa sürükleyecek,bunun bile farkında değil mi kimse!
bir cumhurbaşkanının bu kadar rahat bu kadar pervasız konuşabilmesi ülkem adına utanç verici.
30.03.2019 · 11. sıra
rem1903
29.03.2019 14:21