-kişinin olayı geç fark etmesi ve ehemmiyetini kadın ona döndükten sonra anlamasi ilk basta kavgayi cekmeye baslamis olmasi
- arter kesiklerinin yaklasik 15 saniyede vucuttaki kanin yuzde 30 unu disari pompalayabilmesi bu da zaten bayginlik icin ortalama gereken miktardir. sonuc olarak o an o saniye kosup kesige cok sert turnike yapilmalidir bu da 19 yasinda olayin sokunda bir insan icin imkansiz gibi bir seydir.
- hastayi o panikle yere yatirmasi gerekir her yerinden kan fiskiriyor herkes kaciyor bicakli adam hala uzaklasmamis ama gencimiz superman gibi kadini yere yatirip o haykirislar arasinda turnike yapip kesige ve altkismina baski yapacak. siz gercekten komiksiniz.
- hicbir turk ceza kanunu maddesiyle yargilayamazsiniz normalde 98 ve 278 le yargilarsiniz ama o maddeler de bu cocugun durumu icin yeterli degildir boyle anlik olaylar icin gecerli degildir.
- soylenen madde zaten komik ne alakasi var gizlilikle olay daha yasanmakta tam bir gerizekali yaklasimi
- avukati olsam hem cikartir hem de saglam tazminat kazandiririm. devlete dava acarak ama infial yaratti ya suclu lazim simdi. siz kendinizi dava edin bence bu cocugu degil.
-8 ayda 222 tane cinayet oluyor sesleri yok bu video cikmasa ne olacakti. azicik silkinsinler de kendilerine gelsinler.
25.08.2019 · 17. sıra
last fish
24.08.2019 02:25 ~ 05:59