ahahshhss
5 gun once sol kolumda his kaybi (bildigin sol kolum yok)
konusma bozuklugu sikayetiyle acile geldim.
muayene odasindaki doktor hayatindan bezmis. gozlerimi kapatip sol elimi sikti. hissetmedim. hemen tomografiye git dedi. dedim ya sira varsa, sen git alacaklar merak etme dedi. gittim onbes dakika sonra geldim. beyinde pıhtı var dedi.
noroloji uzmani gelecek iceride muayene odasina gec dedi. ama surati perisa kizcagizin.
kac saattir calisiyorsunuz hocam dedim. hani 8-9 beklersin di mi? 24 dedi. nöbet mi dedim evet dedi. allah kolaylik versin tesekkur ederim dedim ciktim. yahu su kizcagizin yerinde benim hatun da olabilirdi. icim acidi resmen.
yahu arkadasim, az aciyin lan, kadin bes dakikada bana teshisi koydu uzmana yonlendirdi tedavimi baslatti. belki biraz daha geciksek beynimde daha agir hasar olacak. yani bacak agrisi da acil olabilir de, triaj acil degil diyorsa degildir be ebem.
yeter amk şu memleketin okumuş kesimine bir yüklenmeyin. hakkimizi arayacaz derken insanliktan cikiyorsunuz. az insan olsaniz hayat hepimiz icin daha kolay olacak ama heyhat.
10.07.2023 · 9. sıra
diyerek konusmami sonlandiriyorum
09.07.2023 00:41 ~ 00:42