Sık geçen başlıklar

dombıra eşliğinde hunharca dans eden kadın 2

ekşi'de gör
ben mi çok duygusala bağladım bilmiyorum ama aile baskısından bunalmış bir insanın kendini rezil etmek pahasına gösterdiği bir tepki bence.

sen kızını "şunu yapamazsın, şunu giyemezsin, şuraya gidemezsin, şununla konuşamazsın" diye darlarsan o da sonunda balatayı yakar, bir gün aniden sokağın ortasına fırlayıp zıplayarak dans eder. hem de bunu senin reisinin seçim müziğinde yapıp katmerli rezillik çıkarır.

çılgınca dans eden bu kızcağız günlük hayatında özgür olamadığı için bu kadar manyaklaştı muhtemelen. videoyu izledikten sonra gerçekten üzüldüm, allah yardımcısı olsun.
üzücüdür. partisi ne olursa olsun, gençler seçim şarkılarında değil konserlerde kendilerinden geçmeliler.

gençtir, kanı kaynar. bir şekilde boşaltması lazım. bunu bir konserde özgürce yapamazsa işte böyle olur.

spor yapamazsa gider tribünde adam bıçaklar.

sevgilisiyle insan gibi sevişemezse gider otobüste pandik atar, çoluğa çocuğa hallenir.

bir nesli mahvettiler, siyasal görüş farketmeksizin bir neslin gençliğinin içine ettiler. en çok gençlere ve şimdi ilkokul ortaokul çağındaki çocuklara üzülüyorum.