Sık geçen başlıklar

berat albayrak'ın yerine ekonomi bakanı önerileri 4

ekşi'de gör
sokaktan geçen herhangi biri. adam istifa ediyorum dedi piyasalar inmeye başladı lan. boş koltuk daha iyi iş yapıyor yeminle.
üst edit: modlara sesleniyorum.

ikinci entry'de ki deadgodinme nickli yazar yeni açılan bütün başlıklara açıldığı an herhangi birşey yazar ve siler anlık olarak. eğer başlık tutarsa çöp kutusundan alır düzenler girdisini canlandırır. böylece bütün başlıklarda ilk üçte olur.
zaten entrylerine göz atarsanız farkedeceksiniz.

kendisine bu durumun etik olmadığını defalarca belirtmeme rağmen hala aynı şeyi yapmaktadır. bu sözlüğün bir açığıysa düzeltelim yok eğer kullanılabilir bir şeyse burada ki tüm yazar arkadaşlar kullanmaya başlasın.

(bkz: bilal erdoğan)

yürüyedur yiğidim, taht senindir.
zaten sen varken damat kim amk.

tak kılıcını, al oklarını birazda sen oyna ekonomiyle. "sıfırla" şu borçları da peder
görüp utansın.
babam.

adam 25 lira aidata zam yapmamak için direniyor yönetici olarak. muhitte en düşük aidat 50 lira ama peder bey 5 yıldır hiç zam kararı almadan o 25 lira ile çeviriyor apartman giderlerini. borç da ödüyor, yatırım da yapıyor. senelerce kallavi kamu ihalelerini devlet namına yönetti bu adam, tehdit de edildi, baskı da gördü, makamı da elinden alındı ama devletin üç kuruşunu boğazımızdan içeri sokmadı.

babamın da akpli olması dışında bir eksisi yok. bu kafada bir adam nasıl akpyi destekler hafsalam almıyor. adam, ne yapsalar bir bahane bulup toz kondurmuyor iktidara.
bizim mahalle bakkalı mehmet abidir. vallahi de billahi de çok daha iyi yönetir ekonomiyi. ilk 1 ay bocalar belki ama sonrasında coşturur ortamı. hiçbir şey yapmasa çıkıp sırıta sırıta bizimle dalga geçer gibi konuşmaz en azından. adamda esnaf ciddiyeti ve esnaf ahlakı var..