çocuğu fetişleştiren ortadoğu kültüründe heretiktir. çünkü halkımız sağlıklı çocuk için önce sağlıklı bir ana baba gerektiğini henüz idrak edememiştir.
çocuklu tatilde birbirlerinden daha da tiksinerek uzaklaşan çift mi, senede en az bir tatili baş başa geçirerek aşkını tazeleyen çift mi makul? başlık sahibi 4 yaşındaki kızını şimdiye kadar kimselere emanet edemediğinden siz de ilk şıkka uymak zorundasınız köpekler, anladınız mı? ahlaki kıstasımız, eşiğimiz o çünkü.
bebemi 1 yaşından itibaren her sene en az bir hafta nenesi ile dedesinin yazlığına bırakıp sevgilimle sahilde camsil görünümlü kokteylimi yudumlayacağım eğer izin verirse. büyüdüğünde anlayacağını düşünüyorum. zira birbirleriyle olan muhabbetin eskisi gibi devam ettiği çift > çocuğunu fetişleştirip tatil boyunca etrafına ailecek negatif basan çift.
size hayat değiştiren, muhteşem iki soru cümlesinden bahsetmek isterim:
1. sana ne?
2. bana ne?
14.07.2022 · 13. sıra
venusteki limon agaci
13.07.2022 00:29