Sık geçen başlıklar

barbara palvin'le 1 gece vs 50 bin türk lirası 2

ekşi'de gör
baktım, başlık 10 sene önce falan açıldı sandım ama bu sene açılmış.
50 bin liraya arasan kendisi gibi biriyle 1 gece geçiremezsin.
o vaatle seni kandırırlar, paranı alırlar üstüne bir de sikerler. 1 gece geçireceğim derken senle geçirirler 1 gece. sen hep 50 lira verdiğin için 50 bin fazla geliyor heralde. *

tanım: bir karşılaştırma.
"merabalar barbara hanım. az evvel 50 bin tl'yi reddettim. dolayısıyla sizinle sevişmemiz gerekiyor" şeklinde bir girizgah beklediğim versus. olm hadi barbara'yı seçtik diyelim, sevişme başlatıcı diyalog ne olacak mesela? ya da 50 bin tl'yi seçtik, barbara'yı arayıp "canım biliyorsun bu günlerde sıkışığım, yoksa sevişirdik kusura kalma" mı diyoruz.
hayır bu işin organizatörü kim? ahmet san mı, yoksa lambadan çıkan şakacı bir cin mi? lambadan çıkıp üç versus mu sunuyor? cinin de mi ipnesi denk geldi bize? bahis mafyası işin içinde mi mesela?
şöyle "50 bin tl eşliğinde barbara ile çatır çutur cima etmek" şeklinde bir başlık açsanız daha hoş olmaz mı? ya neden insanı yoruyorsunuz? zaten ülke gündemi yeterince yorucu iken şurada insanlar iki rekat hayal kursunlar. hayali bile kısıtlıyonuz keraneciler sizi. sonra efenim neden beyin göçü oluyor. bu ülkede hayal kurmaya bile izin yok efendiler! düşünsene durduk yerde "ulan elli bin tl'yi seçtik ama gitti ilik gibi hatun" diye üzülüyorsun hayalinde. manyak mısınız olm? amacınız ne?
bundan sonra böyle hayal kısıtlayıcı versuslu başlık açanı depiklerim. gidin spor kanalında ali eren beşerler vs roberto carlos başlığı açın. versus açmadan duramıyoruz malum. illa ki bir versuslamamız lazım. versuslattırtmayın ebenizi hadi canım.