muhtemelen o an öperek, katili vazgeçirmeye çalışmak için son bir hamle yapmış olabilir. stockholm sendromu diyerek, sığ ve gereksiz yorumlar yapmaya gerek yok.
yukarıdaki aptala anlatma editi
evet, bu cahil arkadaş haberin içeriğini okumuş, ama eksik okumuş. kızın bu psikopatla olmasını eleştirmek ayrı, buna stockholm sendromu demek ayrı bir durumdur.
haber içeriğinde kızın ayrılmak istediği, ama zarar görmekten korktuğu belirtilmiş.
''ifadesine başvurulan dilan adlı kişinin ise furkan'ın babasıyla olan sorunları nedeniyle kendisine kesici aletlerle zarar verdiğini, şebnem'i kaybetme korkusu olduğunu, kız arkadaşının ayrılmak istediğini ancak furkan'ın zarar vermesinden korkup ayrılamadığını söylediği de iddianameye girdi.''
yukarıda hala anlamayan aptal için 2. edit: katilin kendini kurtarmak için verdiği saçma sapan ifadeye dayanarak, kendi dar penceresinden olayı yorumlayan davar için daha fazla yorum yapmaya gerek yok.
yukarıdaki aptala anlatma editin sonu
03.02.2022 · 50. sıra
buralarda11
02.02.2022 10:56 ~ 13:50