Sık geçen başlıklar

aya gidilmedi + dünya düz + aşı karşıtıyım 7

ekşi'de gör
siz aya gidilmedi diye düşünmeye devam edin, adamlar ay'da üs kursunlar. ay yetmedi, mars'a da koloni kursunlar. o da yetmedi, jüpiterin uydusuna inip sondaj yapıp numune toplasınlar. sen hala aya gidilmedi, banane inanmıyom diye dolaş dur. atı alan üsküdarı değil plütonu geçti haberin yok

atam boşuna istikbal göklerdedir dememişti, ama işte, ne diyim, maalesef güncel tablo ortada
ekonomide çoh iyi yeğenim, dış mihraklar yapıyor hep diye devam etmesi gereken sav.
muhteşem kombinasyon.
bunlar zaten paket olarak gelmiyor mu :d adamla konuşuyorsun mesela abi bu aşılar güvenli değilden başlıyor aha diyorum birazdan ay mevzusu da açılır. hiç şaşırtmıyor, adamlar bundle halinde sunuyor düşüncelerini.
komplo teorileriyle insanlik bu kadar manuple edilebilir. aya gidilmedi diyenlerin sayisina bakinca sasirmamak elde degil.

ulan arkadas bir degil alti kez gidildi. hadi nasa'nin kanitlarina akliniz ermiyor, kapi gibi ucuncu parti kanitlar var ortalikta.

https://en.wikipedia.org/…_for_apollo_moon_landings

bunlardan en onemlilerden birisi japon uydusu selene'nin cektigi "landing site" fotograflari.

https://global.jaxa.jp/…8/05/20080520_kaguya_e.html

bir digeri sovyet radyo teleskobu ratan'in astronotlarin biraktigi alsep cihazinin gonderdigi sinyalleri yakalamasi.

https://adsabs.harvard.edu/…ull/1978sval....4..302n

insanlar harbiden kafayi kirdilar komplo teorileriyle... ulan hepsini gectim, koca sovyetler arkasindan da rusya bu konuyu kabullendi. bizimkilere ne oluyor anlamak mumkun degil. ulkenin iq seviyesinin yerlerde gezmesini anormal karsilamamak lazim. iki youtube videosuna kanan koca bir toplum var be.
iq um düşerken devre kesici olmadığı için bayıld