--- spoiler ---
sadece kucuk bir cocuktur.
m.kemal ilahi bir sahsiyet degildir.
bu ulkenin kurucusu hic degildir.
ulkenin gorev basindaki yoneticisini bir sekilde darbe yaparak devirmis, ülkenin isim ve rejimini degistirmis, ölene dek halka ragmen onun tahtinda oturmus birisidir.
bunun disinda uzucu ama hayatinda tek bir askeri veya siyasi basarisi dahi olmayan bir insandir. dahil oldugu istisnasiz tum savaslari kaybetmistir.
kimsenin sevmek veya saygi gostermek gibi bir zorunlulugu kesinlikle olamaz.
--- spoiler ---
küçük bir çocuk falan değildir. birini sikse hamile bırakacak kadar yetişkindir. geçin bu çocuk ayaklarını. bu bir.
mustafa kemal ilahi bir şahsiyet değildir evet doğru ama bu ülkenin kurucusudur. kurucusu değildir diyenler 7 göbekten götleri cayır cayır yanan orospu çocuklarıdır bu iki.
ülkenin görev başındaki yöneticisini devirmemiştir, ülkeyi ingilizlere peşkeş çekmeye çalışan nursuz bir orospu evladının götüne tekmeyi basıp halka kendi kendisini yönetme yetkisini vermiştir. bu üç.
halka rağmen herhangi bir koltukta oturmuş birisi de değildir. eğer öyle olsaydı cumhuriyeti ilan etmek yerine kendisi padişah olur bütün halkı da karısı yapardı ama o cumhuriyeti kurmayı tercih etmiştir. bu dört.
kudurup kendinizi sikseniz de hayatı başarılarla dolu bir asker ve sizin çakma liderlerinizin ayağının altında pas pas olacağı gerçek bir liderdir. bu beş.
bu ülke çatısı altında yaşayan herkes de sike sike saygı göstermek zorundadır. göstermezse de şekil a'da görüldüğü gibi götünüzden sike sike bunu sağlarız. bu da altı.
hadi şimdi siktirin gidin onun kurduğu cumhuriyette yaşadığınız için yanan götünüzü parmaklayarak biraz daha ağlayın aşağılık köpekler.
29.09.2023 · 21. sıra
giuseppemeazza
28.09.2023 00:05