Sık geçen başlıklar

ak parti-recep tayyip erdoğan savaşı 2

ekşi'de gör
en sevmedigim güruh da 'ya şaka mısınız ağbi akp yıkılmaz' diyen tipler.

amk bu dünyadan hitler ve tebaası gelmiş geçmiş. öyle veya böyle bu herifler de gidecek. 1940 almanya'si gibi bir güç,vizyon,ekonomi,sanayi vs vs de olmadığı için de bunların gitmesi bence daha kolay olacak(+ yil 2017 oldu amk). ama bugün olur ama yarın, elbet gidecekler. zaten çapsızliktan kırılan bir yönetim kadrosu var şu an.

her şeyi geçtim şu medyaya bir hafta serbestlik verilsin ve hiçbir habere karisilmasin, akp direk iktidardan düşer. got korkusuna kriz haberi bile yapamıyorlar şu an :)
sondan söyleyeceğimi baştan söyleyeyim tarihe not düşülsün:
ekonomi iflasının faturası bomba oldu kucaktan kucağa atılıyor.
erdoğan akp'yi, akp erdoğan'ı sebep gösteriyor. ikiliden birinde patlayacak.
sonuç 1: babacan önde davutoğlu-gül sahne ardında yeni bir parti kuruluyor. halk intibasında ekonomik imajları iyi olan babacan seçildi.
sonuç 2: erdoğan kazanırsa çok kelle gidiyor yeminler olsun.

şimdi gelelim previously on kısmına:

erdoğan: şangay bizi rahatlatır.
abdullah gül: ab'den uzaklaşırsak sermaye gelmez.
erdoğan: ohal niye hemen kalksın.
zeybekçi: ohal bitsin,
erdoğan: ab kafamı kızdırmasın açarım sınırı
mehmet şimşek: ab yıkılmaz
erdoğan: yeni türkiye'nin tam zamanı
binali: ayakta durmaya çalışacağız
erdoğan: faizler indirilsin.
merkez bankası: faizi artırdık hayırlı olsun.
yok zannedenler, gündem değiştiriliyor sananlar en az hangi tarafı savunacağını bilemeyip susan ak troller kadar salaktır. biz 2015'te trump kazanacak dediğimizde de random gülmüşlerdi sonuç ortada. entryler sabit. sığ kampüs solcusu işte, muhafazakarı osu busu fark etmiyor totalde profiller bir.

not: binali'yi sildin emmee, emin ol, bak emin ol numan da satacak seni.
imdi söz sizde ak troller.
susmak serbest.