Sık geçen başlıklar

8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçı 7

ekşi'de gör
ironik bir maçtır. galatasaray'ın attığı 5 golün sadece 3 tanesi geçerli sayılmıştır. tıpkı fenerbahçe'nin amblemine koyduğu yıldızlar gibi.
halil: hiç mi gideri yok oğlum iptal etmemiz lazım
var odası: hocam bulamıyoruz hocam
fenerbahçeli ve aklı selim galatasaraylı arkadaşlardan ricamdır, yazdığı entrylerin neredeyse tamamında fenerbahçeli insanların ölüsüne dirisine küfür eden bu kişiyi sözlük yönetimine ve hukukçu fenerbahçeliler derneğine şikayet edin ve sonra engelleyin.

tanım: 1909 yılından bugüne 114 yıldır oynanan istanbul derbisi.
edit: ölmüş insanlara yönelik küfürlü entryler silinmiş ama çok basit sebeplerden sözlükten uçurulan yüzlerce kullanıcı varken bu tarz hastalıklı yazılar yazabilen birisi aynı zamanda lanetli kullanıcı yapılmalı.
artık futbol izlemek istediğim maç. ne kazanana büyük avantaj kazandıracak ne de kaybedeni yıkacak bir maç.

gerekirse fener 4 atsın ama yeter ki şu anda oynanan chelsea man city maçı gibi zevkli bir maç izleyelim. ben artık hakem konuşmak değil, kaliteli maç izlemek istiyorum.
gs'nin oyun mantığı orta sahayı kilitleyip ts-fb maçının benzerini yaşatmak olacaktır. kısır bir oyunda sürpriz ara paslarla kerem'i , barış'ı altay'la karşı karşıya bırakmak isteyecekler.
fb 'nin oyun planını düşününce ise açıkçası bir fb 'li olarak tedirgin oluyorum.
maç 20.dakikada 0-2 olabilir.
sonra bütün maç 2-2 yapmaya uğraşırız.
fenerbahçe arka tarafı riske atmadan oynasa bu sefer bjk-fb maçı gibi doğru düzgün pozisyona giremeyebilir.
ben yine de kontrollü ve az pozisyon vereceğimiz oyunu tercih ederim.
çünkü gs 'nin hem hızlı oyuncuları var hem de onlara assist yapabilecek yetenekte orta saha oyuncuları var.
rennes maçının benzerini yaşamayı kimse istemez diye düşünüyorum.
her zaman, önden 2-3 gol yiyip maçı berabere bitiremezsin.
taşlar ve sopalarla oynanacakmış gibi duran maç.
beklenenin aksine al gülüm ver gülüm şeklinde bir maç olacaktır. eskiden kalmış o gladyatör savaşları gibi maçlar.

o yüzden beklentiyi fazla yükseltmemek lazım.

skor tahminim: 8-1