Sık geçen başlıklar

7 temmuz 2023 emekli zam oranının %25 olması 1

ekşi'de gör
sözlüğün en idiot tayfasını böyle mal turnusolu gibi ortaya çıkaran haberlerden biri.

oğlum sizin emekli ananız, babanız, dedeniz, falan yok mu? saksıda mı yetiştiniz hepiniz? öyle bile olsa izlediğiniz üç tane sokak röportajından hepsinin blok halinde akp'ye oy verdiğine nasıl ikna oluyorsunuz? benim babam 70 yaşında. 52 yaşında emekli oldu. 18 yıldır hep en düşük kademeden emekli maaşı aldı, almaya devam ediyor. çünkü 30 yıldan fazla çalıştığı orospu çocuğu işverenleri maaşı asgari ücret olmamasına rağmen primini asgari ücretten ödemiş. pandemi olmasaydı ufak tefek işlerde çalışmaya devam ediyordu. çünkü aldığı para hiç bir zaman yetmedi. ömrü hayatında değil akp herhangi bir sağ partiye dahi oy vermedi. eyt eyt diye boş boş konuşuyorsunuz da eyt yokken de bu insanlar geçinemiyordu.

ya yemin ediyorum çoğunuz vasıfsız embesillersiniz ve eminim hiç haketmediğiniz maaşlar alıyorsunuz. böyle aptalca yorumlar yapacağınıza, kısa sürede iç edilen 125 milyar dolarla emeklilerin kaç yıllık maaşı ödenirdi onu hesaplayın önce. zibidiler sizi.

edit :

görsel

siz sadece idiot değil lağım faresisiniz aynı zamanda. bir de çok matah bir şey yakalamış gibi mesaj atmış. sen daha entrinin ana fikrini anlamamışsın. üsluba bakar mısınız? ben 20 yıllık arkadaşlarımla konuşmuyorum böyle. sorun sende değil sorun seni insan diye yetiştirip toplumun içine salanlarda. senin gibileri daha okul öncesinde barınağa alıp evcilleştirmek gerekiyor önce aşağılık yaratık.