Sık geçen başlıklar

7 aralık 2023 sokak köpeği saldırısı 2

ekşi'de gör
size bir sır vereyim mi?

bu sözlükte yönetim tarafında sokaklarda gördüğünüz itleri sağda solda kontrolsüzce besleyen, popülasyonun deliler gibi artmasına sebep olan, o çığırtkan, çirkef, aptal tiplerden bir miktar var.
yoksa bu başlıktan herhangi bir enrtynin debeye girmemesi izah edilemez.

bu tezimi de şöyle kuvvetlendirebilirim. eski hesabım bu tiplerden biri tarafından uçuruldu. defalarca mail atmama rağmen düzeltilmedi de bu durum. üstüne sayfalarca dm den küfür edilen bendim ancak ucurulan da ben olmuştum.

sözlük yönetimi de devlet ve belediyeler kadar suçludur. bu sorunun kapatılmasında, gündemden izole edilmesinde, halkın doğru şekilde bilgilendirilememesinde ekşi sözlük yönetiminin de payı var.

yönetim uyuma, ofiste bu işlerle ilgilenen tipleri denetleyin. aralarında konuya taraf olan hemde yanlış tarafta olan çocukları sokak köpeklerine yem etmeyi doğru bulan birileri var.
yahu arkadaş 2024 e giricez 2024!
koskoca bir ülkenin "başkentinde", vahşi hayvanlar dolaşıyor, insan avlıyor.

tekrar ediyorum, bir ülkenin başkentinde vahşi hayvanlar insan avlıyor. burası bir afrika ülkesi değil.
orta asyanın veya hindistanın unutulmuş bir köyü de değil.

türkiye burası türkiye. utanın be utanın. utanın.

ek; zafer partisinden bu konunun kökten, temelli çözümü ile ilgili çalışma ve vaatler bekliyorum. bir siz varsınız bu ülkede bizi düşünen. lütfen görün, duyun bizi.