canan kaftancıoğlu'nun videosunu şimdi izledim.
videoda canan kaftancıoğlu açık açık yalan söylüyor.
1) mehmet ali çelebi'nin ceza evinden tahliye olduğu tarih : 3 mart 2014
2) canan kaftancıoğlu'nun parti meclisi üyesi seçildiği tarih : 17 ocak 2016
3) canan kaftancıoğlu'nun kurduğu cümle : "mehmet ali çelebi'nin cezaevinden çıktıktan sonra ilk ziyaret ettiği yerlerden biri benim evimdir... o gün de canan kaftancıoğlu'ydum, parti meclisi üyesiydim."
3.?.) bu kadının türkçe öğretmeni kim? dikkatli dinleyince dedikleri daha anlaşılmaz hale geliyor. dediklerini anlamlandırmaya çalıştığınızda farklı yalanlar da ortaya çıkıyor.
4.) canan kaftancıoğlu'nun üyesi olduğu parti meclisinin başka bir üyesi de mehmet ali çelebi'dir.
5.) mehmet ali çelebi silivri'de yattığı dönemde, canan kaftancıoğlu'nun, fetöcü zaman gazetesinde, kumpasları destekleyen röportajı ile twitter'da yine bu minvalde bir yazısı bulunmaktadır.
6.) mehmet ali çelebi bu tweet'i durduk yere değil, canan kaftancıoğlu'nun yalanlarından sonra atmıştır.
not1 : canan kaftancıoğlu'nun videosunu bu bilgilerle tekrar izleyin.
not2 : mehmet ali çelebi'nin duruşu dünde aynıydı bugün de aynı. canan kaftancıoğlu'nun duruşunun değişip değişmediğini bilemem ama geçmişte, fetöcü zaman gazetesinde ropartajı ve bebek katili apo'nun güzellemesini yapan demirtaş'ın yanında fotoğrafları vardır.
27.01.2021 · 47. sıra
dream travel love
26.01.2021 14:34