Sık geçen başlıklar

15 ekim 2021 rte açıklamaları 1

ekşi'de gör
"28 şubat döneminde kapısına kilit vurulmaya çalışılan imam hatip okulları, ülkemizin en çok tecih edilen okulları arasında yer alıyor."

hamd olsun yalancıyı ölene kadar silkmiyorlar.

"1950'de millet ölüsünü yıkayacak, namazını kıldıracak kimseyi bulamıyordu. merhum menderes'in ilk icraatı ezanı muhammedi'nin aslı gibi okunmasıdır."

(bkz: menderesin dansözleri)bu arada kutsallaştırdığınız menderes tek eşli değildir,kapatmaları,metresleri vardır....ha bir de bizim gerizekalıların islamiyeti dini zaten ezandan ibaret dahi değildir. bir kere açıp da anlayarak kutsal kitaplarını okumamışlardır. bir tanesinin lokmasına haram değmemişliği yok gibi birşeydir. sorsan müslüman yersen müslüman, aklı üç kağıtta, eli haramda gözü de başkasının karısında kızında ama derdi ezan.

"kendi evlatlarım dahil imam hatip mezunları üniversite hayallerini kendi ülkelerinde 13 yıl erteledi."

erteledikleri için ayakkabı kutusuyla kaçırmışlardır kutsalı,yoksa siki dahada tutmuştu millet diyememek

"katsayı uygulamasını kaldırıp 4+4+4 uygulamasını başlatarak imam hatiplerin fetret devrini biz bitirdik."

sadece ekonominin değiil eğitimin de amına biz koyduk biiiizz he heeeyt.

"öğrenci sayıları, göreve geldiğimizde 600 binden 64 binlere kadar düşen bu okullarımızda (ihl) okuyan evlatlarımızın sayısı bugün 1 milyon 415 bine ulaştı."

nitelik vs nicelik bunu siyasal islamcılar zaten bilmez de anlamaz da.