ben, beşiktaş - fenerbahçe maçını izlemedim. hakkında bir şey de yazmadım. o sürede bu çatışmayla ilgili haber almaya çalışıyordum internet üzerinden. o yüzden bu başlığa bir şey yazmaya hakkım vardır sanırım. (!)
neye isyan ediyorsunuz? anlamadım ki amk! ne yapmamız gerekiyor? balkona çıkıp bağırayım mı? sokakta tek başıma teröre lanet mitingi mi düzenleyeyim?
eskiden böyle haberleri aldığımda ağlardım. ne kadar teröre lanet mitingi varsa işimden gücümden kaçıp katılmışımdır. ulan, şu anda ise haber bile alamıyoruz!
"açılım yapmayın" dedik, kandan beslenenler olmakla yaftalandık! "suriye politikası yanlış" dedik, esad köpeği olmakla yaftalandık! şimdi bir şey söylemeyince yine suçlu biz oluyoruz! anlamadım ki amk! hayır, bir şey bilmiyoruz ki yorum yapalım.
buraya yazmayıp maça yorum yazanlara kızıyorsunuz ama bu çatışma bilgisi ortaya çıktığından beri çok zaman geçti. bunun üzerine maçı oynatanlara neden laf edemiyorsunuz? göt yemiyor mu? ona götün yemiyorsa, buna da laf etmeyeceksin!
her şeye rağmen tekrar soruyorum; ne yapmamızı bekliyorsunuz?
03.03.2018 · 1. sıra
80 e 4
02.03.2018 00:00