baktılar sokakta başıboş köpek olmasını meşrulaştıramıyorlar, bu sefer ağız birliğiyle "tamam ama asıl suçlu yönetimler, neden hayvanseverleri (aslında köpekseverleri) suçluyorsunuz" diyorlar.
5199 sayılı kanunun değişmemesi için var gücüyle lobi yapan, başıboş köpekleri bilinçsizce besleyip çoğalmalarını sağlayan, köpekleri toplamaya gelen belediyelere engel olan, kendini korumak için "hoşt" bile diyen insanlara iğrenç sesiyle bağırıp video çekerek linç ettirmeye uğraşan, köpekler tarafından parçalanan çocuklarda ve ailelerinde suç arayıp asıl sorun olan başıboşluğu yok sayan tipler bil bakalım kimler?
5199 sayılı kanun değişmiş olsa, o başıboş köpekler toplanmış olsa bu çocuklara ve onlardan öncekilere hiçbir şey olmayacaktı. belediyeler kanun yüzünden elleri kolları bağlı duruyorlar, başıboş köpekseverlerin baskıları hat safhada.
ne hikmetse aynı saatte gelip aynı argümanları sunuyor bu tipler. halkın sesini susturamayacaksınız, 5199 sayılı kanun değişecek ve başıboş köpekler toplanacak.
tanım : 5199 sayılı kanunun mağduru olan çocuklardır.
05.11.2022 · 4. sıra
jean romanovic bolkonski
04.11.2022 00:00 ~ 00:02