asıl türkiyede tatil yapmak ve gezmek kerizliktir. yurt dışı tatiline b.k atmaya çalışan, yasaklatmaya çalışan çakma turizmci işletmecilerin trolleri bir bitmedi şu sözlükte.
yurt dışına oranla çok daha fazla para verip daha kalitesiz ve kötü hizmet almaktansa o parayla bırak yurt dışına gitmeyi, ateşe atar yakarım daha iyi. sizin gibilere 5 kuruş bile kazandırmamak için elimden geleni yapacağım. sadece kendim değil, çevremde ne kadar insan varsa da aynı şeyi onlara da öğütlüyorum hep. lan daha 1 ay olmadı türk varandaşından milliyet farkı aldınız lan siz! dünyanın hiçbir ülkesinde yok bak bu.
anadolu irfanını yeterince tanıyoruz zaten. ülkede tatil yapmaya paramız yetse kendi kültürümüzü de tanırız abicim merak etme sen. ülkedeki turizmin ve kültürün tek sorunu sen ve senin gibiler. son yıllarda dünyanın en boktan ülkesinde bile turizm yükselişteyken bizde düşüşe geçti. ülkeye gelen fakir ve orta halli turistleri de kaçırdınız. sizin yüzünüzden dünyadaki imajımız yerle bir oldu. hayatında köyünden dışarı çıkmamış adamları ucuz iş gücü veya akraba diye doldurdunuz turizm yerlerine. çöktünüz sahillere sahillerdeki mekanlara şimdi de yurt dışına gidenlere laf ediyorsunuz. anlayın olm artık yerli turist de yabancı turist de gelmiyor buraya ve gelmeyecek de hiçbir zaman. işini hakkıyla yapan ufak azınlık dışında turizmcilerin hiçbirine günahım kadar acımıyorum. beter olun.
30.05.2024 · 22. sıra
morski
29.05.2024 13:51 ~ 13:53