Sık geçen başlıklar

thomas müller'in kırık telefon kullanması 2

ekşi'de gör
olm ne aforizma kastınız ya.

telefonu yeni kırılmıştır ve yenisini almaya fırsat bulamamıştır. arkadaşı da video çekip alaya almış işte.

başlığa bak. merkeller, gurbetçiler, liberalizmler falan havada uçuyor.
eski telefon kullanımına şaşırmam. eğer vlogger falan değilseniz yani gelişmiş bir kamera ihtiyacınız yoksa 6-7 yıllık telefonun yapmayacağı tek bir şey yok.

fakat camı paramparça telefon kullanmak pintilikten öte bir şey. aşırı ötesi pintiysen bile avrupada çok ucuz ve kolay bulunan tamir kitlerinden alır evde 90 dakikada değiştirirsin arka kasayı. lavuğun telefonu eski de değil 3 kameralı.

bu batılıların bazısı gerçekten psikolojik sorunlu. bi gün alman bir arkadaşın yanında kız kardeşime 100 dolar vermiştim. eleman bir türlü algılayamadı bunu. sen dünyanın en iyi kardeşisin herhalde falan diyor. herifler öz kardeşine para vermeyi garipsiyecek pintilikte. bu müllerin ailesine bak götlerinde don yoktur.