Sık geçen başlıklar

talibandan kaçan binlerce afganın türkiye'ye akını 2

ekşi'de gör
suriyeliler dışında afgan, pakistanlı gibi yabancı unsurlar halihazırda çok fazla mevcut zaten. sınırların denetimi çok yetersiz. bu nedenle kontrolsüz giriş çıkışlarla baş edebilmek neredeyse mümkün değil. şimdi bu büyük dalgayla birlikte selefi radikallerin de girdiklerini söylemek yanlış olmaz.

aslında bunların hepsi türkiye'nin demografik değişim planı çerçevesinde yapılan kasıtlı hamleler. bu süreç yavaş, ama kararlı biçimde işletiliyor.

bu tip demografik değişimler, coğrafyamızda mevcut olmayan salgın hastalıkların yaygınlaşmasına, kültürel altyapının tahribatına, inanç sisteminin radikalleşmesine neden olacaktır. dünyada hiçbir ülkenin kabul etmediği kadar fazla mülteciyi --öyle ki sadece suriyeli nüfusu ortalama bir ab ülkesi nüfusundan fazla--serbest dolaşıma izin verip ülkeye sokmak, kaleyi içeriden yıkmaya izin vermektir. bu istiap haddini aşacak düzeyde kimlikleri belirsiz yabancıyı ülkenin dört bir yanına dağıtmanın asıl amacı; kaos ve nihayetinde iç savaş aracılığıyla toprak bütünlüğüne darbe indirmek ve ülkeyi parçalama amacına yönelik. çok karamsar bir değerlendirme oldu, ama gerçekler acıdır ne yazık ki. umarım yanılırım.
bir projedir. anadolu türklerinin birlik ve direncini kırmak suretiyle türkiye'yi işgal projesinin en önemli ayaklarından biri işliyor. anadolu'ya yabacıları yerleştirme planı hiç sekteye uğramadan adım adım işliyor. suriyeliler özelinde; " ama savaştan kaçtılar ülkemize sığındılar" diyen çakma hümanistlere aldırış etmeyin, savaştan falan kaçmadılar, bu bir proje. savaştan kaçanlar sığınmacı kamplarında tutulur, ülkenin yerleşik hayatına dahil edilmez.