Sık geçen başlıklar

türban takmadığı için dövülerek öldürülen kadın 2

ekşi'de gör
o ahlak polisi denen terör örgütü üyelerinin kadınlar tarafından türbanla ağaçlara asıldığı günleri de göreceğiz umarım.
burada onlara özenip festival iptal ettiren bir köpek sürüsü var. benzer bir son onları da bekliyor.
yobazla müzakere edilmez, mücadele edilir.
22 yasindaki iranli mahsa amini isimli kadindir. hani dun reyizinizin fotograf cektirmekle ovundugu tiplerden birinin vatandasi.

bu aracindan indirilip ahlak polisi tarafindan dövüldüğü anlar:

link

bu da komadaki hali:

link

iranli bir gazetecinin linki:

link

ahlak polisinin diger cesitli uygulamalari (!)

link

simdi muhtemelen iran'da olaylar cikacak (su saat itibariyle çıkti da. link). size kim "bu amariganin oyunu yeaa" diyorsa o kisi cinsiyetinden bagimsiz olarak kahpedir. derhal hayatinizdan cikartin.

ruhani ve onunla fotograf cektirenler gurur duymaya devam edebilirler.

geri kalan icin de bir sey demiyorum. onunuze bir sandik gelecek. ya "ben suna buna ona oy vermem" demeyi birakacaksiniz, en yuksek tabani olan aday kim olacaksa onun etrafinda kumelenip secimi ilk turda olabilecek en buyuk farkla bitirecegiz ya da bu. baska bir sey demeye gerek yok.

edit: korkup basligi mi silecegim? pardon? olm git nickaltima falan bak senden degil senin kralindan korkmuyorum ben. bir altindaki tiplerle oynuyorum sen kimsin? sen benim evde besledigim baliga bile denk degilsin. surada gulmuyorsam olay bir vahset oldugundan, kurban kiza saygi duydugumdan. bu sebeple sen o ekran ciktisini al dür bük götüne sok, bosa gitmesin.

(küfürden rahatsiz olanlardan kalben ozur dilerim. bunlarin anladigi dil bu oldugu icin kaba ve kufurlu dil kullanmak gerekiyor mecburen)