az önce dinsiz avrupanın göbeği almanyada yaşayan kendisi kafası karışık ateist; karısı hristiyan olan komşumuzdur.
ramazan bayramında bütün komşulara baklava dağıtmıştım. galiba ona istinaden böyle bir hediye aldık.
görsel
görsel
edit: 2 kızım var, komşu parayı verirken “çocuklar için veriyorum” demişti. herkes içindeki pislikleri kusmuş resmen.
geçen ay da aynı komşu bahçede benim çocuğun çamurlu ayakkabıları duruyordu, onları yıkamış, nedense?
ara edit: almanyada yaşayan başka bir arkadaş da “komşusunun sabah işe geç kalmasın diye arabasının buzlarını kazıdığını.”yazmış özelden.
siz devam edin içinizdeki nefret hisleriyle yaşamaya. ben sağcı; solcu yobazlardan, laf anlamaz eğitimsizlerden kurtuldum. istediğim gibi bir hayat yaşıyorum. alman vatandaşı olma ma da sadece 1 kaç ay var. maalesef tamamen iletişimimi kesmeden bu iğrenç zihniyetten kurtulamıyacağım.
edit: bu kadar negatif-pozitif tepki alacagimi hic düsünmedim. neyse birine faydamiz olur ins. insaat mühendisligi olarak stajini almanyada yapmak isteyenler asagidaki mail adresine cv gönderebilirler:
apolatcelik@hotmail.com
lütfen ilgili bölümde yurtdisinda staj yapmak isteyenler göndersin. yoksa yogunluktan gercek kisilere de cevap veremiyorum.
25.12.2021 · 11. sıra
atarli26
24.12.2021 12:01 ~ 16:58