karı koca asgari ücretle günde 10'ar saat çalışan bir aile eşek gibi doğalgaz öderken bu yardımdan faydalanamayacak.
şu sosyal yardım seviciliğini bırakın artık. bu yardımın gitti aile profinili açıklıyım ben size. başka şehirden göçmüş 3-5 çocuklu bir aile. baba tüm gün kahvede çalışmıyor. anne arada temizliğe gidip 3-5 para getiriyor. elektrik, doğalgaz, su bu gibi yardımlarla dönüyor. belediye - valilik erzak - para gönderiyor.
şimdi bu ailenin yükünü çekmek zorunda mıyız biz? ailede engelli vardır, baba yoktur vs. bu yardımlar yapılır ama ankarada 200 bin aile bu durumda mı? aileler 4 kişilik desek ankara'nın %15'i yapıyor.
asalaklık seviyesine geldi bu sosyal yardım olayı artık. çalışırsam yardım gelmez diye millet iş aramıyor. ya da köyüne dönüp üretim yapacak nasolsa bedava yaşıyoruz burada diyor. bunun sonu yok.
08.02.2022 · 25. sıra
tas var kopek yok
07.02.2022 00:12