Sık geçen başlıklar

mansur yavaş'ın meral akşener'e cevabı 2

ekşi'de gör
chp’yi sarı muhalefet yapan, kk’yı leblebi kafa dersim lobisi yapan gladyo ve ulusalcı zaferci inceci görünümlü trolleri ve maşa siyasetçileri şimdi de mansur başkanı çorbacı yapıyor. ekrem’e de tutacak bir lakap arıyorlardır harıl harıl.

ancak adamlar haklı. ben böyle salak böyle embesil böyle koyun gibi birbiri arkasından giden sosyal medya kitlesi görmedim arkadaş. önlerine kim atılırsa hunharca yiyorlar. geçen sene sosyal medyada suni olarak bilinçli şekilde yükseltilen pohpohlanan figürlere tapınacak haldeydiniz ben yine diyordum size uyanık olun bu yükseltme normal değil doğruya doğru mansur başkan’ın ankara’da elle tutulur çok bir değişikliği yok ama adamı göklere çıkartıyorsunuz cb ol diyorsunuz diye bugün ise sizin önünüze atıyorlar ve linçliyorsunuz. adamın artık nesini bu kadar beğenip bu moda geldiyseniz, tamam ben de severim mansur bey’i de hele bir soluklanın adam bir icraatleriyle belediyede kendisini göstersin önce. bu halk bu kadar aceleci tavrı sevmez. erdoğan 1994’te istanbul’a belediye başkanı oldu 2002’de halk onu başbakan yaptı. arada 8 sene var.

erdoğan ve onun ana akım medya ile hipnoz edilen kitlesiyle erdoğan’ı karşılıklı anlaşmalarla tepede tutan türkiye’yi sömüren güç ile başbaşa kalana kadar yiyin hepsini. size kim hedef gösterilirse yiyin. ekrem başkan ve mansur başkan’ı da yiyin de belki sonra gandalf beşinci günün şafağında gelip sizi kurtarır.

şunu anlayamadınız. o milyar dolarları bu halka yedirmezler, hizmet olarak döndürmezler, bu halka refahı göstermezler. size böyle cambaza bak yapıp işe yarar tüm muhalif siyasetçileri önünüze tek tek sırayla atıp linçletecekler. canları isteyince ikilik çıkartmak için trollerle istedikleri siyasetçileri yükseltiyorlar canları isteyince linçletiyorlar. tamamen algılarınız ele geçirilmiş durumda. adamlar sosyal medya kitlesini çözmüş durumda.

onlar keyfine bakarken belki de arkada sizle ta**ak geçerken siz burada işe yarama ihtimali olan tüm gerçek muhalifleri gömüp duracaksınız. geçen sene mansur başkanı yükselten de pohpohlayan da bu trollerdi çünkü adaylığa yükselmesini istiyorlardı. tepede ikilik çıksın istiyorlardı. aynı akşener gibi. o da ekrem başkan ile mansur başkanı gazladı. onları ateşe atmaya çalıştı.

onlar bu trolleri yöneten güç sizden iyi biliyor kim kazanır kim kazanamaz kim hangi şartta kazanabilir. mansur başkanın adaylığından hiç bir zaman korkmadılar. vardı bir bildikleri. hele hele kk aday olmayı kafaya koymuşken akşener masadan kalkmışken mansur başkan / ekrem başkan çıkıp ben olacağım aday diyip başarılı olacaktı ha? imkansız kere imkansız. kk’ya bahis siteleri bile onca hengameden otur kalktan sonra bile 1’e 1.7 verip favori gösteriyordu seçimden önce mansur başkan bu durumda çıkıp aday olacağım deseydi 1’e 2.2 veren erdoğan’ın kazanma şansı yükselirdi sadece.

şimdi sıra belediye başkanlarına geldi. onları size linçletecekler. gladyonun gülü işaret fişeğini çaktı. son günlerde gündem nasıl başkanlara geldi. ee yerel seçim yakın trolleri salın. bir şey bulup saldırmaları gerekiyordu. korkak dedi bahanem bu dedi ve saldırıya başladılar. oysa akşener de biliyor mansur başkan veya imamoğlu kk’ya karşı gelip kazanamazdı. akşener bir truva atıydı içeriye girdi ortalığı yaktı dağıttı. tek çare kk’nın bu truva atını görüp akşener masadan kalkma tiyatrosundan önce adaylıktan vazgeçmesiymiş ki ben kk yerinde olsam bu kadar ilerigörüşlü olup bu oyunları bozamazdım. o yüzden kk’ya kızamıyorum. adam masayı kuran ana aktör ve ana muhalefet partisi lideri olarak belediyeleri de koruyarak pasifleştirilecek cb makamına aday oldu ama basit düşündü bu oyunları önden göremedi. ben de göremedim. geç gördüm. hatta kk aday olarak akşener’in otur kalkından önce homurtularıyla bile adaylıktan vazgeçse bu sefer sosyal medyada çok görünür olmayan ama sanılandan kalabalık başka bir seçmen kitlesi kk’nın başını yediniz adamcağızı adaylıktan vazgeçirdiniz adaylık onun hakkıydı (ki doğru hakkıydı) diyip oy vermeyecekti emin olun. bu kitle akşener masadan kalktıktan sonra kk adaylıktan vazgeçse sadece çok daha büyümüş olacaktı. kısaca akşener’in tiyatrosu muhalefetin fişini çeken son darbeydi. o noktadan sonra kk adaylığından başka elde hiç bir kazanma ihtimali olan senaryo zaten kalmamıştı.

tanım : mansur başkanın gladyonun asenasına cevabı. başkanım eşşek adam olur bu sosyal medya kitlesi adam olmaz. bunlara sosyal medyada yapılan anketlerde ince’ye %50 oy çıkartıyorlardı propaganda ile. 2 milyon kişinin oy kullandığı ankette 1 milyon ince’ye oy çıkıyordu. propaganda bu kadar güçlü bir silah böyle gelişmemiş toplumlarda. işiniz çok zor. görmüş olmalısınız ki sıra size geldi ve sizi de yiyecekler. bence engel de olamazsınız. yine de ekrem başkan’la bir yan yana gelip konuşun derim. belki bir çözüm bulursunuz. kolay gelsin.
daha ne önü açılacak ya ulan anketlerde en önde sen vardın. ekrem ile sen başa baş gidiyordunuz. ikiniz ceketinizi koysanız alıyordunuz. millet sizi istiyordu zafer partisi belediyenin önüne gidip eylem yaptı ümit özdağ tvlere çıkıp adayımız mansur yavaştır diye bas bas bağırdı.

ikinizde milletin iradesine değil kk'nın iradesine boyun eğdiniz. milletin iradesini parti başkanınızın iradesinden üstün göremediniz. ağırlığınızı koymadınız. armut pişsin ağzımıza düşsün diye beklediniz.

müttefiklerinizden biri şimdi çıkıp biz kendi adayımızı çıkartacağız dediğinde sizin hakkınızda ağır konuştuğunda ağlamaya sızlanmaya hakkınız yok.

siz ikiniz bu ülkenin geleceği ile oynadınız. bu zorunuza gitmiyor da size korkak denilmesi mi zorunuza gidiyor. pes..