Sık geçen başlıklar

lg&ing bank&türk telekom rezaleti 1

ekşi'de gör
aslına bakarsanız özetle bir türkiye rezaleti.

bu entryi yazıyorum ki hem başkalarının canı yanmasın, hem bu kurumlar işlerini daha düzgün yapsın hem de türkiye'de insanlar elini kolunu sallayarak insan dolandıramasın.

bugün lg televizyon almak için google a girdim. ve lg led tv yazdım.

karşıma en üst sırada şu adres çıktı.

http://lg-kampanyalari.com/ (bu adresin benzerlerinden birçok var aman dikkatli olun)

girdim biraz inceledim. bir tv kampanyası vardı. (tvlerden pek anlamam) muadiline baktım teknosa ile arasında 200 tl vardı. o yüzden çok işkillenmedim.. neyse 850 numaralı bir telefonu aradım öncelikle. her şey profesyonelce. formu doldurdum. bir sms aldım. hala çok profesyonelce gidiyor. buraları fazla uzatmayacağım çok kısa bir süre içinde lg çalışanı olduğunu düşündüğüm kişiyle kendimi eft yaparken buldum.

evet burada büyük mallık ben de. bunu kabul ediyorum. ama lütfen oturduğunuz yerden "hahahah lan öyle şey mi olur, kredi kartı ödemesi bile yok sen ne sazanmışsın" demeyin. çünkü insan bazen kitleniyor.

şurdan benim gibi kitlenenleri detaylıca görüp, show tv den bile izleyebilirsiniz.

http://muhtesemikili.com/…iricilik-ve-buyuk-soygun/

https://www.youtube.com/watch?v=u170wm6ghyi

neyse tam eftyi gönderdim, hala telefonda konuşuyoruz, benim ampüller yandı. direk telefonu kapattım. google da arama dolandırıldığımı anlamıştım. eftyi yapalı ise birkaç dakika falan olmuştu.

hemen eftyi yaptığım şubeyi ve ing bankı aradım. eft yaptığım şube saolsun ilgilendi ama ing bank müşteri hizmetleri direk konuyla ilgilenmek yerine biz burdan bişe yapamayız gidin iş bankası ile görüşün dediler. (eftyi yaptığım kendi hesabım olan şube)

halbuki dolandırıcılık olduğunu söylememe rağmen benimle ilgilenip direk ibanı sorup, hangi şube olduğunu tespit edebilirlerdi. ve eft girilmeden iptal edebilirlerdi, ayrıca hesabı dondurabilirlerdi. tabiki bunu yapmadılar. onun yerine beni başlarından savdılar. iş bankası şubesine koşa koşa gittim. saolsun orda bir görevli yardımcı oldu. ing merkeze 40 dakika! sonra anca ulaşıp hangi şube olduğunu öğrenebildi. tabiki o arada eft karşı tarafın hesaba geçmiş ve para o hesaptandan da çekilmişti bile.

şube ingbank urfa şubesiydi. paramın yerinde yeller esiyordu. kuru bir keşke erken! arasaydınız iptal ederdik ve savcılığa başvurunuz tavsiyesi aldım.

yani anlayacağınız 1 saat içinde lg'nin sorumsuzluğu; çünkü markanız altında 10larca siteden hergün dolandırıcılık yapılıyor ve siz sadece izliyorsunuz. telekom'un özensizliği 850 bu soytarılara bu kadar rahat mı veriliyor? (hadi en suçsuzları bunlar) ve asıl ing bankın vurdumduymazlığı ile 950 tl m hiç oldu. türkiye'de bu şekilde dolandırılan binler arasına girdim.

asıl üzüldüğüm nokta ise hiçbir şey yapamıyor olmak. adamların sitesi açık, telleri açık. her şey ortada. ama o kadar muhteşem bir hukuk,emniyet, ticaret sistemimiz var ki kendi halinde bir müşteri 15 dakika içinde parasını bu sahtekarla kaptırıyor ve sadece soğuk bir su içebiliyor.

lütfen bu tür sitelere dikkat ediniz. benim başıma gelmez, ben külyutmam, herkes senin gibi mal mı demeyiniz.

edit 1: www.lg.com yazmak yerine googla lg yazdım hocam. bu kadar mı zor anlamak yani.

edit 2: bazı arkadaşlar 1200 tllik ürünü 950 tlye almaya çalışırken aklın nerdeydi demişler. sanki 3000 tllik ürünü 300 tlye alıyorum. eminim bunu diyen insanlar 150 tlden 30 liraya düşen kıyafet almamışlardır.

edit 3: ikinci paragrafta aynen şöyle yazıyor. "evet burada büyük mallık ben de. bunu kabul ediyorum" kendinde suç bulmamış diyorsanız artık pes. umarım sizin başınıza böyle bir şey gelmez ne diyeyim.

edit 4: tamam tamam ben malın önde gideniyim. siz çok akıllısınız. maksat benim gibi mal olan varsa dolandırılmasın. egonuzu gidin başka yerde tatmin edin.