iyi bir avukattan çok iyi bir sosyal medya tutmanın önemini gösteren gerçekliktir. öncelikle bir numaralı kural suçu ispat olana kadar herkes masumdur o yüzden kadirle ilgili tüm söylemler birer iddiadır şimdilik.
bir klinik psikolog ve öfkeli ergenlerle çalışan biri olarak bu fen lisesi ve tıp okumak istiyordu olayını ben çözemedim. bugün 2 milyon sınava giren insandan 1 milyondan fazlası tıp fakültesinde okumak istiyor, bir kaç fen lisesi dışında benim diyen fen lisesinde yüzde 10’dan fazla tıp kazanma oranı göremezsiniz ama bir pr çalışması olduğu çok belli olan bir güzelleme var.
dediğim gibi şuan için hepsi iddia ama o yaşında fen lisesi ve tıp isteyen bir öğrenci neden bıçak taşıyor bu hiç gündeme gelmiyor. meslek lisesi öğrencisi aynı eylemi aynı şekilde yapsa doğal seleksiyon espirsi kasacak kişiler #kadirbırakılsın diye hastag kasar olmuşlar.
kadir iyi biridir kötü biridir bilmem, yaşadığı şey içinde bir ruh sağlığı uzmanı olarak çok üzgünüm ancak insanlar toplumsal olaylar karşısında polis arka kapıdan bırakıyor toplanın dövün, iki tokat da siz atın, ah o kadını döven adam benim yanımda yapacaktı gibi ilkel dürtülerinden umarım ders alıp arınmıştır. bu ülkede kolluk kuvvetleri var kolluk kuvveti olmanında bir eğitmi var kafana göre toplumsal olaylara müdahale edersen ya ölür ya da birine zarar verir geleceğini öldürürsün umarım kadirin acısı böyle ilkel dürtülere sahip arkadaşlara ders olur.
12.02.2020 · 23. sıra
canadiel
11.02.2020 20:04