Sık geçen başlıklar

gidilen avm'nin tercih sebebi 1

ekşi'de gör
avm'yi iyi bilmek. otoparkına, mağazaların yerine vs. hakim olmak en büyük önceliğim.

forum istanbul: kurulduğunda liseye gidiyordum. okuluma çok yakındı. evime de yakın sayılır. hiç gitmediysem 200-300 kere gitmişimdir. avucumun içi gibi bilirim. genelde ilk tercihimdir. ikea'nın olması da ekstra avantaj sağlıyor.

marmara park: 2011-2014 arasında aşağı yukarı her haftasonu giderdim. imax salonun olması en büyük artısıydı. ayrıca manitacılık işlerinde aktif olduğum bir dönemdi. yakınında lüks ve ucuz otel çoktu.

istinye park: imax salonları. ama aynı zamanda gitmeyi de pek sevmiyorum. hem kalabalık, hem trafik yoğun hem de kendimi fakir hissettiriyor :)

istanbul sapphire: ofise yakın sayılır. köfteci yusuf'a öğle yemeği için giderim bazen.

vadi istanbul : ofise çok yakın. içinde migros var. bir şey lazım olunca ayağımın dibinde. kolay oluyor.

viaport venezia: müşteri profilinden nefret etmeme rağmen, evime çok yakın olması sebebiyle sıkça uğrarım. outlet olması sebebiyle giyim alışverişi için ideal. ama işimi hemen halleder çıkarım, asla zaman geçirmeyi sevmem.