Sık geçen başlıklar

galatasaraylılardaki semih kılıçsoy nefreti 1

ekşi'de gör
kepçe operatörü önderliğinde yansıtma ve ters psikoloji yaparak olayı dilediği gibi çevirip, manipüle etmeye çalışan bir grup ahraz var. bunların amacı milli takım başarısı falan değil. ezikliğin bastırılması.

galatasaray taraftarının semih kılıçsoy nefreti yok. semih ile bir işi de yok. 50 puan fark attığı, kasımpaşa ile girdiği 6.lık yarışını dahi kaybeden bir takımda birisi oynamış ya da oynamamış umurumuzda bile değil. aytaç kara'nın seçilmemesi ne kadar mühim ise bu konu da o kadar mühim. inanın, irfan can kahveci ve ismail yüksek sağlam bir şekilde dönsün diye daha çok düşünüyoruz.

lakin, bu kepçe operatörü liderliğindeki bir grup ahraz trolün barış alper yılmaz nefreti var. asıl mesele bu ama bunların yönlendirmesi sebebiyle bu konu konuşulmuyor. semih konuşuluyor. 1000 kere semih oynamalı derlerse, bir yerde çoğunluğun "burada semih oynamalı" diyeceği bir an yakalayıp, barış'ı yemenin peşinde koşuyorlar. arnavutluk milli takımının en değerli üçüncü oyuncusuna, 12.5 milyon euro parayı tak diye saydıkları topçuya 180 dakikada 3 dakika süre verildi ama hiçbir şey demiyorlar. diyemiyorlar. çünkü, orada üzüm de yok, bağcı da yok. sivasspor santraforu gelip ilk 11 başladı ama muçi yok. bunun yangını daha büyük olmalı ama yapmıyorlar.

neyse, barış'ı yedirmeyeceğiz. onu çok beklersiniz. o sarı öküzü vermeyeceğiz bir kepçeci ve ahraz grubuna.