(bkz: ne var bundahahahahaha)
ulan aynısı başka takımlara olsa devrimci, solcu, tinerci damarınız tutar ama kendinize olduğu zaman hep yaptığınız gibi ne var yani ne var ki? moduna giriyorsunuz, yakışır.
edit: yıllarca kafamızı s.ktiniz kupalar kazanacağımıza şerefli 3. oluruz diye. şimdi görüyorum ki "banane siyasetten ben takımın futboluna ve verdiği keyfe bakarım" diyen pragmatistlere dönmüşsünüz.
bir başka arkadaş yazmış, onun dediklerine aynen katılıyorum. takım başarılı olduğu müddetçe fiko, şenol, q7 gibi adamların yaptıkları, hareketleri, söylemleri destek bulmaya devam edecek ama takım kötü gittiğinde bu tayfanın muhalif kimliği ortaya çıkacak.
daha şimdiden şenol ve q7 için kazan kaynamaya başladı. sene sonu şampiyon olunamayıp "şerefli üçüncülük" gelirse bu mahalif tayfanın ilk yiyeceği adamlar bunlar olacak.
eğer olur da fiko'nun bu hamleleri ilerde sonuç vermez de beşiktaş 2-3 yıllık bir duraklama dönemine giderse bu başlık altında "ne var ya bunda" diyen kitleyi "pektemek kalsın fiko gitsin" derken bulabilirsiniz, sakın şaşırmayın.
06.02.2018 · 25. sıra
eksibok
05.02.2018 15:59 ~ 16:52