evdeki her türlü böcek tehtidine karşı bayer k - othrıne kullanabilirsiniz. akciğer solunumu yapan biz zavallı memeliler için tehlikeli değildir.
konsantre veya direkt uygulamaya yönelik dilue edilmiş formları var. işinize hangisi gelirse onu kullanın.
biz müstakil, etrafı bahçe ile çevrili evimizi ve hatta çiçeklerimizi bu ürün ile koruyoruz.
reklam gibi oldu biliyorum ama daha önce karıncaya ayrı, gül bitine ayrı, börtü böceğe ayrı ilaçlar kullandığımız zamanlara kıyasla pek bir memnunuz. aslında tüm böcek türlerine karşı etkili, belki sizin de işinize yarar.
mecburi edit: bir çok arkadaş mesajla ayrıntı sormuş.
aslında fiyatı 100 tl yi geçmeyen bir zirai ilaç. iki formu var, birincisi küçük bir 50 cc lik şişede satılan konsantre formu. bunu sulandırmanız gerekli üzerindeki talimatlara göre ve sonra da bir püskürtme cihazı (hani gözünüzün önüne gelsin diye ekliyorum, banyo, mutfak fayanslarının temizliği için kullandığınız cif vb marka elle tetikleri sıkılarak püskürtülen deterjan kapları vardır, işte onlar) kullanarak yüzeylere veya bitkilerin üzerine uygulayabiliyorsunuz.
dilüe olan zaten kullanıma hazır elle sıkılabilen bir kap içinde geliyor, onu püskürtmeniz yeterli oluyor.
27.06.2023 · 23. sıra
xorf
26.06.2023 00:35 ~ 19:56