sunu hatirlatayim, bu adamin cektigi video olmasaydi su anda emine bulut'u bilmiyorduk. cinayet 4 gun once islendi, ama bu video sayesinde biz o agitlari isittik, vahseti yasadik, gercek yuzumuze vurdu, haberlerde cikti.
yoksa standart 3. sayfa olaylarindan biriydi yurdumda. donup hanginiz bir baslik actiniz?
tamam allah belasini versin haklisiniz da, orada zaten onlarca kisi var, hangisi yardim etti? edebildi? ilk yardim hakkinda kim ne biliyor, ne kadar biliyor? okullarda ne kadar ogretiliyor?
edit: videoya cekeni savundugumu dusunenler olmus, yazdigimi tekrar okumalarini tavsiye ederim.
ben durumun ikiyuzlulugune ve mobese'de gorunen 50 tane davarin hicbirinin yardim etmemesine, bu tarz durumlarda ne yapilacagini kimsenin bilmemesine vurgu yapiyorum.
edit2: @karoaspapaz'in mesaji ile henuz gerceklesen ama cok ses getirmeyen bir cinayetin daha haberini buraya koyuyorum. uzaklastirma cezasi var ama cocuklarinin onunde esini olduruyor. memleketten manzaralar. ne denir ki
https://www.ntv.com.tr/…uldu,y-qmwlh_a0kn-meyw2p6mg
24.08.2019 · 10. sıra
whassupbro
23.08.2019 13:14 ~ 17:05