Sık geçen başlıklar

chp'nin lgbt tsk'ya girebilsin kanun teklifi 1

ekşi'de gör
tsk içerisinde eşcinsel olmadığını düşünenlerin itiraz ettiği kanun teklifi.

istatistiksel olarak her 10 kişiden biri eşcinsel, dolayısıyla 10 imamdan, 10 öğretmenden, 10 bakandan, 10 tezgahtardan, 10 polisten, 10 askerden, 10 hakimden, 10 doktordan ya da 10 hamaldan biri eşcinsel olabilir.

tabii ki eşcinsellik ayıplı sayıldığı için milyonlarca eşcinsel vatandaşımız bu tercihlerini gizli yaşıyor, dolayısıyla çoğunun eşcinsel olduğunu hayatları boyunca öğrenmiyorsunuz.

şöyle düşünün:

10 küsur sene okula gittiniz, derslerinize en az 30-40 farklı öğretmen girdi, istatistiksel olarak onların 3-4 tanesinin eşcinsel olması büyük olasılık.

hayatınız boyunca 1000 kez restorana gittiniz, her seferinde masanıza tek 1 garson baktı desek 1000 garson eder, bu yine istatistiksel olarak 100 eşcinsel garson sizin masanıza servis yapmış demektir.

askerde de durum aynı, fakat eşcinsellik yasak olduğu için hiçbir eşcinsel asker bunu açıklayamıyor, ya da belki askerliği hiç tercih etmiyor.

kısacası eşcinselliğin yasak olması çağdışı, bilime aykırı, insan haklarına ise külliyen aykırı.

ama dinciler eşcinsellikten öcü gibi korkuyorlar.

size kötü bir haberim var çomar kardeşler, her 10 dinciden 1'i de eşcinsel, istatistik çok fazla sapma yapamaz yani, hani arada videolar çıkıyor ya, o çıkanlar sadece videosu olanlar, bir de videosu olmayan kaç tane var bir düşünün, belki elini öptüğünüz şeyhiniz o eliyle az önce erkek arkadaşının kıçını okşadı, bir de böyle düşünün.

edit: çomarlar mesaj yağmuruna tutmuş, tabii ki her meslek kolunda standart bir dağılım olmayabilir, zaten eşcinsel bir kişinin askerliği tercih etmeyebileceğini de belirtmişim ama bu askerde de eşcinsellerin olduğu ve ortalamada her 10 insandan 1'inin eşcinsel olduğu gerçeklerini değiştirmiyor.