Sık geçen başlıklar

bjk ve fb stadyumlarının taşınması gerekliliği 2

ekşi'de gör
bu tip dünyadan bihaber o çocuklarının milleti cehaletiyle galeyana getirmesi cidden yordu

king’s crossu hem şehrin merkezi sanıyor, hem de manchesterda

düşünsenize dediği londra’da bir arsenal, tottenham maçı kuzeye gitmeye çalışsa, ya da chelsea maçı varken güney batıya ebesininkini görecek

köklü kulüplerin 100 yıl önce çivisini çaktığı semtinde köklü stadları olur

3,5 konut arazisi karşılığı stadını, 3-5 kupa karşılığı vatanını satmaya hazır kahpelerle karıştırmayın fenerbahçe ve beşiktaşı
gaza gelmis ergen hezeyanlari.

evvela besiktas stadi tarihi bir yerleskedir, 100 yila yakin bir mazisi vardir.

ayrica o bolgenin sosyal ve ticari hayatindan stad ciktiginda buyuk bir sarsintiya sebep olur (stadin yeniden yapimi suresince neler olduguna bakilabilir).

yine bu stad bolgenin kulturel yonden de ayrilmaz bir parcasi ve ogesidir.

eger istanbul’da yasiyor ve mac gunu icin programini ayarlayamayip oradaki kalabaliktan sikayet ediyorsan bu senin kendi is bilmezligindir, turistlerin bile hayran kalip katilim gosterdigi bir topluluga laf etmeden etkinlik takvimini takip et.

ayrica bu alkol aluyirler aglamalari falan esas meselenin pek de trafik olmadigini dusunduruyor, yok eger derdimiz trafikse yol kapasitesinin on kati konut yapilan bolgelerden baslayalim mac iki haftada bir oynaniyor, aylarca oynanmadan gecen zamanlar var ama trafik hep var. neden var? plansiz yerlesimden ve devasa toplu konutlardan. soz gelimi ali sami yen varken mac gunleri olan trafik simdi her gun katmerli sekilde orada, mecideyekoy’den yildiz posta caddesi’ne giderken oraya o devasa konutlari, bir kac km otede raffles hotel ve zorlu avm’yi de kaldiralim o zaman? zorlu psm’de etkinlik olunca o hat da kilit oluyor? ne dersin pasam?

hatta ne var ne yok etkinlikleri yasaklayalim, sigir gibi yasar gideriz ne guzel.

sozun ozu besiktas stadini oradan kaldiracak guc yok, bosa dert sahibi olmayin. fener stadini da kendi taraftari anlatsin.

zorunlu edit: hadsiz tipler bir de gelmis bana kufrediyor, suru halinde gezen holiganlarmis, hayatinda magarasindan cikmadigi icin stadyuma suruler! geliyor zannediyor. kocum stadyuma taraftarlar geliyor, takimlarini destekliyor ve sosyal bir aktivitenin parcasi oluyor. ama senin gibi tipler bugun futbol maclarina sarar, yarin konserlere diger gun avrasya maratonu’na… kendi asosyallikleri bolunmesin, hasta siyasi hirslarini tatmin etsinler diye toplumun tum zevklerine saldirir da dururlar. stadyumlar bahane toplumun zevklerine saldirmak sahane.

edit2: sadece gelismemis ulkelerde yasaniyormus bu sorun, allahini seven bu cahillere madison square garden falan nerede anlatsin.