zorunlu edit : ses yükseltin ve sakın korkmayın. ya başıma bir şey gelirse deyip korkacak zaman değil. yolun sonuna geldiler ve her türlü şaibeyi deneyecekler. susmak, pusmak yok. bunları tarihin karanlığına birlikte gömeceğiz.
kozmik odaya fetullahçıları sokan, damadı fetullahçı terör örgütüne üye olmaktan tutuklanan ve kendisi de fetullahçının hası olan bu şahıs alenen anayasa'yı ihlal etmiştir ve tck'daki karşılığı ağırlaştırılmış müebbettir. şimdiye kadar çoktan kodeste olması gerekirken bazı fetullahçı eskilerinin açıklarını bildiği için hala gün yüzü görmektedir. yargılanacaktır. bi tarafı yiyen varsa buyursun anayasa'yı değiştirmeye tenezzül etsin. kan alırlar adamdan kan.
türk ceza kanunu'nun (tck) 309. maddesine göre; “cebir ve şiddet kullanarak, türkiye cumhuriyeti anayasasının öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya veya bu düzen yerine başka bir düzen getirmeye veya bu düzenin fiilen uygulanmasını önlemeye teşebbüs edenler ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılırlar.
hocaefendisini övmeyi pek sever bu fetullahçı
15.02.2023 · 3. sıra
atmosfere giren meteor
14.02.2023 00:00 ~ 02:57