5-6 kez oral seks yaptılardan sonrasını okumasanız da olur. lan bişey soracağım.
1-sokakta birisi seni çekip dudağından öpse ne yaparsın?yaygara koparırsın değil mi?en saf kız bile yaygara koparır. peki hoca öpünce neden koparmıyorsun. çünkü bir konum elde etme menfaat var. yani not verir,iş verir, belki boşanır beni alır vs vs.
2-oral seks hemde 5 6 kere yapan biri nasıl cinsel istismara maruz kalmış oluyor? allah aşkına bir açıkla.
3-dava dilekçesi vermedim. şikayetçi de olmadım. niye?adam tehdit etti. peki bizden yardım isteği ne? biri önden gitsin. adam delirir melirir ben kurşun yemeyeyim. oldu.
18 yaşını geçkin iki kişi. cinsel birliktelik var,arabayla takılma var, arkadaşlık var. varoğlu var. sonuç:ben mağdur oldum.rezalet puanım:1
edit: başlığı açan arkadaş aşağıdaki yorumlarda "orospu" falan denilmesinden ötürü sanırım başlığı silmiş. tekrar konuyu açmanın da mantığı yok. ha merak edenler için özeti şu: ünide kız hocasıyla ilişkiler yaşıyor. sonra ben istismara uğradım diyor.detay merak eden olursa başlığı açan kişinin yazdığının capsi atılmazsa soranlara özelden yazarım.
12.03.2019 · 35. sıra
mehtapta demlenen hamsi
11.03.2019 17:54 ~ 19:55