Sık geçen başlıklar

ali koç'un ekrem imamoğlu'nu tehdit etmesi 1

ekşi'de gör
muazzam olaydır. yıllarca koç ailesini sabancıyla kıyaslayıp, pek elit filan bulurduk. neyse ki ali koç ortalara çıktı da türkiye'de olduğumuzu, bizden çıkacak high society'nin anca "hay sosayıtine senin beee" olacağını hatırladık.

neydi o karanlık günler ya?! puantiyeli cep mendili var diye insanları kültürlü sandığımız cahiliye devri resmen.

şükürler olsun. ali goç başkan, ak bahçe aman fener bahçe bi şey...

zorunlu edit: futbol hakkında yazmak ne manyak bi şeymiş yahu :) mesaj kutum, bildirimler... (bkz: anam coştu lan bunlar)

neyse adettendir: fenerbahçeliyim

eko başkanı sevmiş idim ama savunucusu filan değilim - keza kravat ve kitap olayı da 'şık değil' fakat burda konumuz o değil. ben hala koç ailesinden birinin kalkıp böyle işlere girişmesine, taraftarı çok yersiz şekilde gaza getirebilecek söylemlerde bulunmasına akıl sır erdiremiyordum. sonunda ali koç'a şaşırmayı bırakıp, koç ailesini de daha lüks arabaya binen düz türk vatandaşları olarak görmeye başladım.

rica ediyorum bana troll, kıskanç filan demeyin yani boşuna. maç bile izlemeyen, futbolla da böyle garip haller dışında ilgisi olmayan, siyasetten de pek haz etmeyen biriyim.

sevgilersss saygılarsss