bazı geri kafalılar küçük çocuk bikini giyip denize girince sorun yok ama bu fotoğrafa rerörö falan demiş, ulan adı üstünde çocuk! suda oynamak ister, koşmak ister yüzmek ister. bundan doğal ne var? zihninin en açık ve aktif olduğu yaşlarda ona anlamını bilmediği başka bir dilden cümleleri anlamını bile açıklamadan ezberletmekle gurur mu duyuyorsunuz?
bir de bunu din düşmanlığına mı yorumluyorsunuz?
burda "çocuklar kuran öğrenmesin" diyen tek kişi var mı? birazcık daha büyüsün, anlamını öğrenebilecek yaşa gelsin öyle öğrensinler. yoksa başka bir kaygınız mı var da illa bebek yaştan oraya getiriyorsunuz?
mesele yaşın bunun için çok küçük olması. tepki buna. ve bunu çocukların dans, yüzme, spor yapması ile karşılaştıran ve buna karşı çıkan zihniyet.
adam 5 yaşında çocuğun bikinili suya girmesini müstehcen buluyor lan! bundan daha tehlikeli bir şey mi var?
o çocuklar timsahla, piranayla yüzse emin olun bu zihniyetteki yobazlarla suya girmelerinden daha güvenli!
12.07.2019 · 5. sıra
crowbar
11.07.2019 00:25