siyaset öncesi kariyeti iett de şoförlük ve iett takımında amatör futbolculuk olan imam lisesi mezunu birine ilk çağ krallarında bile olmayan yetkilerin verilmesi sonucu olandır.
o tip beceri seti olan birine sınırsız yetkilerle ülke yönetimi verildi, o da az çok fikir sahibi olduğu kuranda yazana göre ekonomi politikası belirledi ve olan bu. artık her gün her şeye ütopik zamlar geliyor. iett te sınav soruları ve cevapları :)
2008
brent petrol =165 dolar,
dolar 1,15
benzin 3,21
( islami rejim henüz daha tam güçlü değil, ülkede bağımsız kurumlar mevcut, cumhuriyet dönemin malları henüz daha bitmemiş vs vs )
link
2022
brent petrol = 128 dolar,
dolar :14,3 tl,
benzin 20 tl
(islami saray rejimi en güçlü noktasında, tüm yetkiler baş islamcıda, ekonomi politikaları kuran ayetlerine göre belirleniyor vs vs )
edit. bazı islamcı arkadaşlar bana kızmış ancak devlet yönetimini de kuran a göre yaptığını bizati kendi ağzından söyledi.
ilgili link :)
08.03.2022 · 5. sıra
neyemeyilli
07.03.2022 13:45 ~ 15:50