ilgili haber linkine tıklandığında görülüyor ki, adamcaaz bir çeşit meczup imiş. yani ilgi ve like için bir şeyler yapmaktan ziyade kendi bedeniyle ve beslenmesiyle kafayı bozmuş, sık sık böyle denemeler yapan biriymiş. çok da bir takipçisi yokmuş zaten.
haberin özetini geçecek olursak...
öyle z kuşağı filan da değil, 40 yaşında olan bu adam zaten raw ve vegan ama yediği kadarını bile mecburiyetten yiyen biriymiş . yiyeceklerin bedeni kirlettiğine, suyun bile iyi olmadığına inanıyormuş. ileride de yemek yemeği düşünmediğini söyleyip su yerine de meyve sularıyla hayatına devam etme planı varmış.
şu ölüme götüren denemesinde ise susuzluğa arada bir mecbur kaldığında sulu lavmanlar yaparak ve birkaç damla su içerek dayanmış. ama sulu lavmanlara mecbur kaldığında bile durumdan hoşnutsuzluğunu belirtiyormuş. kapatılan youtube kanalına yüklediği videolarda lavmanla çıkanları veya kusunca midesinden çıkanları filan koyup "bakın parazitlerle dolu, iğrenç" gibi yorumlar yapıyormuş. konu hakkında konuşan birkaç doktor da durumun psikiyatrik bir vaka olduğunu belirtmiş zaten.
ölüm nedeninin meçhul olma sebebi ise boyun ve omurgayı çalıştıran boyundan askılı bir egzersiz aleti içinde mi ne bulunmuş, ondan. yani açlık nedeniyle güçsüz düştüğü için o egzersizi yapmaya gücünün yetmediği ve ölümün alet yüzünden olabileceği de düşünülüyor. ha tabii dolaylı olarak yine açlıktır sebep o ayrı.
yani klasik bir like arayan ilgi manyağı youtuber vakasından ziyade ağır bir psikolojik vaka bu. bile bile de lades bir durum sanki. benim anlamadığım hiç mi eşi dostu yokmuş da adamın giderek kötüleşmesine rağmen bunu yapmasına seyirci kalınmış ya da madem böyle bir deneme yapılacak, acil durumlar için bir yakını bir şeyi de mi yokmuş yanında kalacak.
06.05.2021 · 47. sıra
tinca
05.05.2021 00:16