Sık geçen başlıklar

29 kasım 2023 galatasaray manchester united maçı 3

ekşi'de gör
onana'ya gol atmak için önce devler sahnesinde manchester united ile eşleşmek gerekiyor.

siz spartak tornavidayla grup liderliği falan kovalayın. rütbemiz farklı.
tek bir dileğim var : adamları oyun olarak ezip skorda yenilmeyelim. yeneceklerse gelsinler, oynasınlar yensinler gitsinler. manu en kötü zamanda da olsa manu deriz, adamların kadrosu bilmem kaç milyon euro deriz, sıkıntı olmaz.
ama kerem altıpastan topu dağlara taşlara atarsa, icardi bomboş pozisyonda auta atarsa, maç sonu şutlar 18-6 gs lehine olursa ve fakat skor 2-1 manu lehine olursa skerler o maçı. bir tek bu senaryo olmasın. dinimiz amin.
birkaç hafta önce ''gs yenilecek" diyerek ingiliz penisi sıvazlayanların, alman kıçı yaladıktan sonra tekrar başa dönerek çok özledikleri ingiliz penisini yine ağızlarına aldıklarını gördüğümüz başlıktır. siz gidin spartak tırışka maçını izleyerek ağlayın.