Sık geçen başlıklar

18 temmuz 2023 bisikletlinin öldürülmesi 1

ekşi'de gör
duyuru: - maltepe cycling club instagram hesabından hikayelerinde duyuru yapılmış. yarın (19 temmuz çarşamba) bostancı iskelede 19.30'da sporseverler olarak toplanılacakmış.

kaza değil cinayet!

yaklaşık bir saat önce twittera düşmüş. üzücü bir o kadar da sinirlendiren haberdir.
twitter kaza anının video kaydı
streamable kaza anının video kaydı

twitter 1 2 3
görsel 1 2 3

ölen kişinin isminin doğanay güzelgün olduğu bildirilmiş, araçta uyuşturucu olduğu ve asıl kazayı gerçekleştiren şoförün kaçtığı söyleniyor.

dün sözlükte 30 yaşından sonra utanmadan bisiklet binen insan tartışılırken, asıl utanmayaların sebep olduğu felaketi görebiliyoruz.

gerçekten çok üzücü, bu magandalarla beraber yaşamaya çalışmak da çok yorucu

haber

bisiklet sporcusunun ölümünde suçu üstlenmek isteyen şüpheli serbest bırakıldı

--- spoiler ---
habere göre
(bkz: temel ünlü) - aracı kullanan kişi
(bkz: mehmet can çoban) - aracı kullanıyorum diyerek suçu üstlenmesi beklenen kişi
(bkz: ceren karaca) - araçta yan koltukta oturan ve uyuşturucu madde var diyen kişi
--- spoiler ---

ayrıca eklemek istiyorum, birileri tüm yasaklara ve kurallara rağmen istediğini yapıp cinayet işliyor diye, motor sürmeyin, bisiklet sürmeyin, yolda sürmeyin, etek giymeyin, sevgilinizle öpüşmeyin, fikirlerinizi söylemeyin, kahkaha atmayın demek gericiliği savunduğunuzun göstergesidir. en azından durduğunuz yer ile fikirleriniz aynı olsun. yanlışa karşı çıkmak en temel davranıştır. yanlıştan korkup sinmek marifet de değil, doğru da değil. bu kafayla giderseniz iki gün sonra nefes almaya bile karışan olur.

yolda sürmeseydi de ölmeseydi, bisiklet hobisi edinmeseydi de ölmeseydi, o saatte gezmeseydi de ölmeseydi, öyle giyinmeseydi de tecavüz edilmeseydiler yerine.
keyif verici madde ile araç kullanmasaydı da bu felaket yaşanmasaydı, şimdi cezasını çeksin de 40-50 yıl içerde kalsın. hız yapmasaydı da bu bisiketli hala yaşasaydı, bir daha asla araç kullanamazsın ve hapiste cezasını çeksin denmeli. artık bırakın mağduru suçlamayı.