Sık geçen başlıklar

17 mart 2024 ts-fb maçı için pfdk ceza tahminleri 2

ekşi'de gör
önceki sezonlar operasyon çekilir fenerbahçe kırılır t.d. gönderir, o olur, bu olur yarıştan koparilirdi. bu sezon fenerbahçeye yine türlü operasyonlar çekiliyor fakat takım direniyor. iyi bir takım kuruldu ne yapılırsa yapılsın takım zirveye tutundu, bakınız samsunspor gaziantep alanya pendik maçları.

futbolcular o kadar dolmuşlar ki sezon başından beri maruz kaldiklari adaletsizliğe su ve meşale yağmuru altinda galip geldikleri maçtan sonra sevinmelerine bile tahammül edilemeyen ortamda, sahaya giren teröristlerle onları baş başa bırakan tff ve kolluk kuvvetlerine inat adaleti kendi elleriyle sağlayıp sahaya girenlerin cezasını kendi elleriyle verdiler.

hadi bakalım zaten amacınız bu maçta fenerbahçe'ye puan kaybettirmek veya bu tip olayları çıkartıp futbolcuların ceza almasını sağlamaktı. elineze çok güzel fırsat geldi kullanın. verin abartılı cezaları sahada koparamadığınız fenerbahçe'yi koparın saha dışında yarıştan.

he sezon sonu da buralara gelip yok şöyle şampiyon olduk yok böyle şampiyon olduk diye maval okumayın. sizi kimlerin nasıl daha dışında şampiyon yaptığını aklı fikri vicdanı hür insanlar çoktan gördü. her sezon yaptıklarınız bu sezon iyice ayyuka çıktı.

tanım, "şerefli"rakibimiz galatasaray taraftarlarının keyifle paylaştığı tahminlerdir.
tff gereken hiç bir cezayı veremez. eğer gerekli cezalar verilecek olsa trabzon'un en az 15-20 maç ceza alması gerekir ki bence o bile az. bana kalsa bu sezon ve önümüzdeki sezon ligden men ederim.

halil umut meler'e en az 6 ay ceza veririm. bu olayların buraya gelmesinin baş sorumlusu hakemdir. sahaya para, çakmak, su, ot bok yağarken maç oynatılmaz. tek düdükte maçı bitirir, hadi herkes evine dersin. olur biter.

fenerli futbolcuların sürekli yeni görüntüleri düşüyor. şimdiye kadar gelen görüntülerle osayi, fred, batshuayi, osterwalde sezonu kapatmalı ama işte orada da sorun var çünkü sen hakem olarak, federasyon olarak, güvenlik güçleri olarak adamları koruyamamışsın. ne yapsalardı? gelin ağzımızı burnumuzu kırın mı diyeceklerdi? sahaya taraftar girmeye başladığında, gelenleri tekme tokat dövmeye çalışmak yerine içeri kaçabilirlerdi belki ama bu kadar gerginliğe, bu kadar adrenaline bu olanlar normal.

sorun şurada. futbolun başında sürekli marketçiler, tüpçüler, inşaatçılar var. bu adamların futbolla uzaktan yakından alakası yok. bok gibi paraları var diye önce kulüp başkanı oluyorlar sonra siyasi torpilleri de varsa federasyon başkanı vs oluyorlar. bunlar bu işi beceremiyorlar. bu işi bilen adamlar, bu işi hak eden adamlar futbolu yönetmedikçe biz daha böyle çoooook rezalet yaşarız.