ben sokaklarda büyüdüm. dolapdere'de doğdum. hayatım kavgayla geçti. gözümün önünde linç edilen insan da oldu, teke tek bayılana kadar dövüşen de. dayak atmayı dayak yiye yiye öğrendim. bunca yaşanmışlığa rağmen şu videoyu gördüğüm an içim acıdı. daha önce görmediğim için değil, bu yumrukları atan tipleri bildiğim için.
başlık altında olayın öncesini bilmiyoruz yazanlar olmuş da herhangi bir kavgada bu şekilde saldıran birinin hiçbir "haklı" gerekçesi olamaz. ben bu yumruğu bilirim. bu yumruk orospu çocuğu yumruğudur. bu hareketi bırakın yapmayı, yapmayı aklından geçiren insanın bile niyeti bellidir. adam olan, kendince haklı gerekçesi olan biri hasmına vuracaksa gözünün içine bakarak vurur. racondan falan değil. insanın doğası budur. birine kinlendiysen cezasını keseceğin zaman gözünde görmek istersin pişmanlığını. ki gördüğüm kadarıyla hayalet gibi yokluktan var olup gelmese, karşısına erkek gibi çıksa da çok büyük ihtimalle dövermiş bu arkadaşı. işte bu sik kırığı, fiziksel üstünlüğü olacak kavgayı bile korkaklığından mertçe başlatmamış. hangi haklı gerekçesi olacak bu kancığın?
başlığı takip eden yakını, sevdiği vardır diye açık konuşamıyorum. gördüğüm kadarıyla ilk yumruktan sonra arkadaş yüzüstü yere düşüyor ve yanlış saymadıysam dört tane darbe alıyor ensesine. kendisine acil şifalar diliyorum, inançlı sevdikleri dua etsin.
umarım. umarım bu yumruğu atan kahpe kasten adam öldürmeye teşebbüsten yargılanır.
19.12.2022 · 12. sıra
coldegezenkutupayisi
18.12.2022 00:43 ~ 00:58