Sık geçen başlıklar

1.75 boyunda zeki esprili güzel kültürlü kadın 3

ekşi'de gör
1,75 ve üstü boydaki kadın sayısı, ülkedeki tüm kadın nüfusunun 1/20'si falan. bir de güzel olacak, yaş bağımsız bu boydakilerin de ancak 1/15'i falandır. bak sadece bu iki kriterle yaşı bile hesaba katmadan 1/300 oranına vardık tüm kadın nüfusunun.

ülke nüfusunu 85 milyon kabul edip 42 milyonu kadın desek koca ülkede sadece 140bin kadın vardır. istanbulda yaşadığınızı varsayıyorum. istanbul'daki yaş bağımsız yaşayan kadınların (8 milyon aldım) tüm ülkeye oranı 0,19 çıkar. bunu da 140 bin ile çarparsanız 26667 kadın vardır istanbulda. şimdi bunların 1/3'ü zeki olsa, zeki olanların yarısı kültürlü olsa, bu topluluğun da 1/3'ü 18-40 yaş arası olsa istanbul'da bile sadece 1481 kadın bu özelliklere sahip olabilir. bunların yüzde 90'ının da boşta olmadığını varsayarsanız sadece ve sadece 148 kadın kalır geriye. hadi yuvarlayalım 150 kadın. yaş aralığına göre oranlayacak olursak; istanbul'daki 2,67 milyon kadından bunlardan birisiyle tanışma olasılığınız yalnızca 0,000056'dır.

böylesini bulduysanız tebrikler; arıyorsanız kolaylıklar dilerim.
var bir arkadaşım öyle. hatta düşündüm de benim arkadaşlarımın çoğu böyle. ama yalnızlar. yani erkekler nerede kısa tikican artı tripcan ablamız varsa onlarla. bu güzel kardeşlerimiz de sabahlara kadar proje yapıyor, mesai yapıyor tikican ablalarımız sevgilileriyle gezerken. kendi ayaklarının üzerinde duruyorlar, helal olsun bir kez daha gurur duydum. yani yok diye kıvranmayın erkekler var da siz başka şeyler peşindesiniz.

edit : bir şeyi açıklığa kavuşturmak istiyorum. kısa kızlar kötüdür demek istemedim asla. hatta çok tatlı oluyor kısa kızlar. ben hep kısa olmak istemişimdir mesela. sadece başlığa gönderme yapmak amacıyla kısa tabirini kullandım. ve boy bir insanın güzel olduğunu ya da olmadığını göstermez, sevmek içinse bir sebep değildir. benim için dünyadaki en güzel kadın 1.55 boyunda yani kısa boylu güzel kalpli kız kardeşlerim özür diliyorum sizleri rencide ettiysem. benim lafım tikicanların 1.55 inden 1.85 ine. saygılar.