Sık geçen başlıklar

1 nisan 2024 milliyetçiliğin çökmesi 2

ekşi'de gör
o esnada afyonkarahisar'da andımızı okutarak seçim galibiyetini kutlayan burcu köksal. afyon'un ilk kadın belediye başkanı

sağa sola rahatsızlık vererek ateş açılmadı, bir sürü türk kadını seçim kazandı, türk bayrakları dalgalandı, şarkılar söylendi, "bir kişi değil millet kazandı" diye demokrasi vurgusu yapıldı..

siz ne yaşıyorsunuz arkadaş? milliyetçilik senin tekelinde mi? iyi o zaman "ben en büyük milliyetçiyim. bana oy vermezseniz de milliyetçilik çökmüştür!!!" ayrıca benim entry'lerimi eleştiremezsiniz. siyaset üstüdür. entry üstüdür. ekşi sözlük üstüdür. beka sorunudur!!!! (bkz: ekşici vatansız)

tanım: olmayan olay. belki bu başlık da kripto aktrolllerin psikolojik operasyonudur dediğim hede.
atatürk milliyetçiliği dışında bu vatanda hiçbir milliyetçilik tanımı devletin bekasını sağlayamaz. bu topraklarda bin yıldır yaşayan herkes kendini sırasıyla selçuklu, osmanlı ve artık türkiye cumhuriyeti ferdi olarak gördü, görmeye devam edecek.