edit:
--- spoiler ---
ceren özdemir’in ailesinin avukatı haluk murat poyraz'ın açıklaması.
1- adı geçen şahıs "ağırlaştırılmış müebbet hapis" cezası almış ve cezası kesinleşmiştir.
2- aynı kararda şahsın daha önce de benzer nitelikte suç işlemiş olması nedeniyle cezasının "mükerrirlere özgü infaz rejimi" ile infazına da karar verilmiştir.
3- suçun ve cezanın niteliği, suç işlemede mükerrir olunması ve infazın buna göre yapılacak olması nedenleriyle adı geçen şahsın lehe infaz düzenlemelerinden yararlanarak açık cezaevine geçmesi mümkün bulunmamaktadır.
4- nitekim savcılık infaz kalemi ile yaptığım görüşme sonucu şahsın halen van yüksek güvenlikli kapalı cezaevinde bulunduğu ve cezasının infaz edilmekte olduğu, açık cezaevine geçme durumunun olmadığı tarafıma iletilmiştir.
https://www.orduyorum.com/…ukatindan-aciklama-geldi
--- spoiler ---
gazeteci murat yetkin'in aktardığı haber.
"2021 yılındaydı galiba. evet. ordu'da evinin önünde kendisini takip eden bir cani tarafından bıçaklanarak öldürülen yirmi yaşındaki ceren özdemir. hatırladınız mı? ceren özdemir gösteriler düzenlenmişti, işte filan. hesabı sorulacak denmişti, soruldu. özgür arduç katili bıçaklayarak kızı kendi evinin önünde öldürüyor. efendim, iyi halden dolayı açık cezaevine nakledilmiş. "
https://youtu.be/9kle8oyx8qm?t=623
https://t24.com.tr/…duc-acik-cezaevine-alindi,56222
02.09.2023 · 12. sıra
ozulte
01.09.2023 00:50 ~ 12:52